Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător iunie 2019

Săgetător iunie 2019

HOROSCOP SAGETATOR IUNIE 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si posesiuni la comun, dar ai sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini, si in iulie si august. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana la sfarsit de august iti indrepti interesele atat spre depasirea crizelor, cat si spre propriul progres si viitor. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, te preocupa educatia, perfectionarea, calatoriile, relatiile la distanta sau pe internet, turismul, strainatatea, procesele si chestiunile juridice.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa descoperi abilitati psihice native, sa iti revizuiesti sacrificiile fata de familie, sa devii realist cu privire la camin, intimitate si propriile nevoi.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste lucrurile legate de serviciu, salariu, legaturi profesionale si imbunatatirea conditiilor de munca si trai. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. Este posibil sa primesti o oferta de munca sau noi indatoriri care sa iti sporeasca nivelul de trai si finantele.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti avea succes in chestiuni ce tin de contactul direct cu ceilalti, casnicie, uniuni, asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, castiguri din contracte sau procese. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, investitii, achizitii, posesiuni, abilitati si talente proprii, imbunatatirea confortului si cresterea nivelului de trai, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi resursele tale cu cele externe, confortul fizic cu cel emotional. La Luna Plina de pe 17 ai grija la despartiri, accidente, izbucniri si crize emotionale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.