Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător iunie 2018

Săgetător iunie 2018

HOROSCOP SAGETATOR IUNIE 2018

Atentie la secrete, serviciu, sanatate, calatorii, neplaceri in cuplu, camin sau familie

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru intalniri, tranzactii, semnari de acte sau contracte. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de legaturile intime si confidentiale, un ajutor moral, afectiv sau financiar, si resurse suplimentare de venituri. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate mostenirile, partajele, relatiile cu familia si obtinerea linistii sufletesti. Ziua de 6 este favorabila activitatilor intelectuale in colaborare cu altcineva, si lucrului cu publicul, insa pe 6 si 7 ai grija la tensiuni in familie si cu partenerul de viata. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la cheltuieli, pierderea unor resurse, rabufniri si blocaje in intimitate.

Din 12, pentru vreo doua saptamani te preocupa mai mult problemele afective, descoperirea informatiilor, regenerarea emotionala si financiara. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei, dar si surprize legate de veniturile provenite din munca. Din 14, aproape o luna iti sunt favorizate relatia cu strainatatea si castigurile din educatie sau actiuni legale. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de sanatate sau conditiile de munca si viata.

De pe 19, cinci luni poti sa iti revizuiesti sacrificiile fata de familie si sa descoperi anumite abilitati psihice de care nu stiai. Incepand cu 21, o luna esti mai ambitios, simti nevoia de control si esti concentrat pe gasirea unor resurse pentru a depasi situatiile de criza afective si financiare.

Tot pe 21 ai grija la blocaje in relatia cu rudele, anturajul si cei aflati la distanta, iar pe 25 la relatiile si activitatile ascunse, mai putin morale sau legale. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la interactiunea cu mediul apropiat, relatia cu rudele, comunicare, tranzactii, acte si educatie. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa mai mult evolutia personala si profesionala, studiile, strainatatea si calatoriile.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.