Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător iunie 2017

Săgetător iunie 2017

HOROSCOP SAGETATOR IUNIE 2017

Atentie la blocaje financiare si tensiuni in familie si cuplu, parinti, prieteni, parteneri

 

Pe 1 poti obtine beneficii din talentele creative si ai o dispozitie romantica, iar pe 3 se poate intampla sa intalnesti dragostea la prima vedere. Tot pe 3 poti incheia cu succes un parteneriat de afaceri, insa mai bine semneaza contractul pe 13. Din 4 iti indrepti eforturile catre obtinerea unor surse suplimentare de venit. Pe 4 si pe 14 sunt posibile tensiuni in familie si in cuplu. Din 6 iti sunt favorizate castigurile din serviciu si relatiile la locul de munca. Din 7 in 21 esti interesat mai mult de asocieri si colaborari. Din 9 redevii popular si poti castiga iar din afaceri, prieteni si organizatii.

Pe 15 si pe 18 atentie la limitari in exprimare si discutii in cuplu. Din 16 ai cinci luni sa iti revizuiesti sacrificiile fata de familie, dar si sa-ti descoperi anumite abilitati psihice de care nu stiai.

Dupa 21 te preocupa cel mai mult asigurarea stabilitatii emotionale si financiare, si depasirea situatiilor critice din ultima perioada. Incearca sa gasesti resurse in tine, dar si suplimentare, cel putin pe plan material. Pe 24 sunt posibile castiguri mai mari din serviciu. Intre 25 si 28 poti fi atat de preocupat de tine si de problemele personale, incat sa rabufnesti in fata prietenilor sau protectorilor. Pe 30 ai grija la cheltuieli si blocaje financiare.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, si noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada. Gaseste-ti echilibrul interior!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.