Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător iulie 2018

Săgetător iulie 2018

HOROSCOP SAGETATOR IULIE 2018

Atentie la incidente, rabufniri, secrete, cheltuieli, serviciu, sanatate, calatorii, rude sau colegi

 

Pe 5 poti avea un succes legat de legaturi intime, confidentiale, eliminarea dependentelor, un ajutor moral, afectiv, financiar, resurse externe, depasirea crizelor, iar pe 8 iti sunt favorizate actiuni ce tin de casa, familie si obtinerea linistii sufletesti, partajele si mostenirile. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile incidente legate de drumuri si calatorii, discutii in contradictoriu, tensiuni si conflicte cu rudele, cei apropiati sau strainatatea, iar pe 12 rabufniri emotionale, blocaje financiare si in intimitate. Ziua de 9 iti poate aduce descoperiri de secrete, dezvaluiri de informatii si noi puncte de vedere legate de educatie, lege, moralitate si spiritualitate.

De pe 7, trei luni ai ocazia de a face schimbari majore pe plan material si profesional, din punct de vedere al serviciului, regimului de munca si trai. Din 10, o luna ti se imbunatateste imaginea publica, iti poti crea o anumita reputatie si pot creste veniturile din profesie. Pe 12 chiar poti avea surprize placute legate de locul de munca, relatiile colegiale si profesionale. Pe 14 poti lua decizii favorabile pe plan material, ce tin de venituri si beneficii din cariera sau statutul social. Pe 22 poti primi un ajutor material sau psihic neasteptat, iti poate creste popularitatea si poti fi atras de o idila secreta. Pe 24 poti descoperi anumite adevaruri legate de familie, camin, parinti, sefi si relatiile colegiale. Pe 28 iti sunt favorizate castigurile si beneficiile din relatiile sociale si profesionale.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de modul in care gandesti si te exprimi, rude, cei apropiati, tranzactii, schimburi de idei si interactiunea cu ceilalti. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si 2 august, ai grija la incidente din graba, neatentie si agitatie, calatorii la distanta, epuizare fizica, tensiuni cu anturajul, colegii si strainatatea.

Incepand cu 23, pentru o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, studii, turism, calatorii, progresul pe plan personal si profesional. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.