Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător iulie 2017

Săgetător iulie 2017

HOROSCOP SAGETATOR IULIE 2017

Atentie la cheltuieli, rabufniri, secrete, tensiuni in dragoste, cu copiii, prietenii si in calatorii

 

Pe 2 si 10 atentie la cheltuieli si limitari in obtinerea confortului psihic si material. Pe 5 ai grija la blocaje financiare legate de copii, distractii si venituri suplimentare. Din 5, toata luna iti sunt favorabile colaborarile si parteneriatele. In ziua de 6 poti sa gasesti solutii de iesire din criza insa ai grija la obstacole in planurile de viitor. Din 6 te preocupa calatoriile, educatia si studiile.

Incepand din 15 pana spre sfarsitul lui august atentie la blocaje in investitii si afaceri, cheltuieli mai mari si tensiuni cu prietenii. Din 17 pana pe 5 august ai grija la rabufniri, secrete si calatorii la distanta. Tot pe 17 atentie la tensiuni in camin, cu familia sau partenerul. Pe 18 poti incheia favorabil un contract de parteneriat. Tot pe 18 ai grija la cheltuieli, rabufniri si accese de gelozie. Pe 19 poti avea succes in examene, calatorii, actiuni legale si relatia cu strainatatea. Din 20 devii ceva mai hotarat in privinta calatoriilor si educatiei, insa ai grija la incidente din impulsivitate.

Pe 21 atentie din nou la blocaje de exprimare, dar si financiare legate de distractii si copiii. Din 22, pentru o luna te cuprinde spiritul de aventura si dorinta de a studia. Pe 24 ai grija la discutii si tensiuni in cuplu si cu colaboratorii. Tot pe 24 ai sanse bune la examene si iti pot fi recunoscute talentele la scara larga. Din 26 te preocupa cariera si imaginea ta publica. Pe 27 atentie la reactii impulsive legate de studii, calatorii si strainatate. Din 31 te poti regenera financiar foarte usor.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii. Tine cont si de informatiile si detaliile de baza!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.