Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător ianuarie 2019

Săgetător ianuarie 2019

HOROSCOP SAGETATOR IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile spre obtinerea lucrurilor ce iti fac placere si te fac fericit, iubire, copii, arta, creativitate, joaca si distractii. Incepand cu 20, o luna preocuparile tale incep sa includa interactiunea cu cei din jur, socializarea, comunicarea, schimburile si miscarile de bunuri sau idei. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: tensiuni in camin sau cu familia, cheltuieli mai mari pe obiecte de lux, jocuri de noroc si distractii, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: orice tip de intalniri personale, activitati sociale, de comunicare sau negociere. Pe 4 poti incepe o poveste de dragoste, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan personal, relational si financiar. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 intalnirile romantice si orice alte initiative iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza legea, studiile si departarile, se poate ca ocaziile sa fie legate de relatia cu strainatatea si castiguri din educatie, actiuni legale sau turism.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri proprii, investitii, posesiuni si cresterea nivelului de trai. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate prospectarile, cercetarea unor proiecte de achizitii si verificarea resurselor, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a porni in noi directii pe plan material si financiar!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.