Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător ianuarie 2018

Săgetător ianuarie 2018

HOROSCOP SAGETATOR IANUARIE 2018

Atentie la blocaje financiare, speculatii si cheltuieli pe distractii

 

Din 2 poti sa dai frau liber laturii tale romantice, artistice si creative, insa poti fi impulsiv in dragoste si cu copiii. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la investitii, planuri financiare si obtinerea propriului confort. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa poti renunta la tendintele negative, sacrificiile ce nu sunt necesare si lucrurile ce te trag inapoi. Tot pe 7 iti sunt favorizate cresterea personala, iubirea si folosirea puterii de creatie. Ziua de 8 iti aduce un castig financiar si imbunatatirea nivelului de trai, dar si puterea de a face o schimbare. Pe 9 sunt posibile transformari legate de atitudinea fata de bani, valori si posesiuni. Pe 9 si 10 incearca sa nu cheltuiesti impulsiv.

Incepand cu 11, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult finantele si confortul personal, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la cheltuieli pe distractii si investitii neverificate. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice legate de renuntarea la anumite obiceiuri negative, dependente si sacrificii, dar si de economie, cumpatare si nivelul de trai.

Din 18, trei saptamani esti mai sociabil, ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport. Din 20, o luna esti mai activ si te implici in relatia cu cei din jur.

Pe 20 ai grija la cheltuieli pentru camin si confortul propriu. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere pentru a obtine un succes financiar. In 25 poti adopta o noua viziune privind obiceiurile negative, chibzuinta, cumpatarea si economia. Din 26, doua luni esti mai energic si agresiv decat de obicei. Pe 28 ai grija la blocaje financiare datorate placerilor si distractiilor. Din 31, trei saptamani te preocupa mai mult activitatile zilnice, schimburile de idei si informatii, si relatia cu cei apropiati.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.