Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător februarie 2019

Săgetător februarie 2019

HOROSCOP SAGETATOR FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre serviciu, obligatii, responsabilitati, ingrijirea sanatatii, imbunatatirea conditiilor de munca si trai. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Urmeaza-ti intuitia, instinctele si senzatiile.

Din 19, o luna te implici in activitati casnice, in familie, ce tin de camin, proprietati imobiliare, originile tale si acoperirea necesitatilor intime, de baza. Aici iti concentrezi preocuparile si gandurile, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui unele mentalitati, idei si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii sau neplaceri.

Poti avea succes in: orice tip de intalniri personale, activitati sociale, de comunicare sau negociere, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile, informatiile si orice tip de activitate, si poti castiga din farmec, infatisare si imaginea personala. Pe 22 insa poti avea parte de anumite blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste interactiunea cu cei apropiati, socializarea, comunicarea, tranzactiile, demersurile, inscrisurile, schimburile si miscarile de bunuri sau idei. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, investitii, posesiuni si cresterea nivelului de trai. Din punct de vedere financiar si al imbunatatirii confortului, poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau blocaje dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: tensiuni in camin sau cu familia, cheltuieli mai mari pe obiecte de lux, jocuri de noroc si distractii, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la scandaluri in public, dificultati profesionale sau cu autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.