Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător februarie 2018

Săgetător februarie 2018

HOROSCOP SAGETATOR FEBRUARIE 2018

Atentie la secrete, incidente, comportament, tensiuni in camin, cu rudele si familia

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de viata ta personala, felul in care comunici si te comporti, rude, anturaj, comert sau educatie. Pe 4 atentie la tensiuni si blocaje in privinta relatiei cu rudele sau a veniturilor din activitati de comert. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de o persoana apropiata, o ruda, un proiect artistic sau unul ce tine de educatie si comunicare.

Din 11, aproape o luna ti se pot imbunatati relatiile cu familia si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la activitatile zilnice, rudele apropiate, sacrificii, ajutorul psihic si material. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii si mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de familie, locuinta si castiguri din imobiliare, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila activitatilor intelectuale, educative sau jurnalistice, insa ai grija la incidente, oboseala si neplaceri in camin si familie.

Incepand cu 18, pentru o luna te implici mai mult in activitati legate de casa, familie sau parinti. In plus, trei saptamani te intereseaza in principal caminul, locuinta, familia si locurile natale.

Pe 21 poti avea parte de un moment plin de emotie si sensibilitate acasa, cu familia, iar pe 25 poti capata o alta viziune asupra originii tale. In ambele zile ai grija la temperament si tensiuni in casa, cu familia sau parintii. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti avea parte de momente intense si profunde acasa, impreuna cu familia.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.