Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător februarie 2017

Săgetător februarie 2017

Atentie la dragoste, prieteni, planuri de viitor, venituri, resurse, cheltuieli

In primele doua zile ale lunii incearca sa eviti deciziile financiare fara sa verifici inainte, si mai ales speculatiile. Ai grija la veniturile din afaceri, din activitatile de grup dar si cele legate de creatiile tale si propria manifestare.

Din data de 3, cel putin pentru o luna iti sunt favorizate legaturile de dragoste, copii si exprimarea artistica, din care poti obtine chiar beneficii materiale. Incepand cu 5 pana in iunie castigurile din parteneriatele de afaceri pot cunoaste o stagnare, la fel si planurile de viitor.

De pe 7 incepand, fii mai calm si ai mai multa grija la tot ce inseamna informatie, transport si comunicare. Pe 11 si pe 21 se poate ca anumite persoane din anturaj sa-ti fie de folos in cariera.

Din 18 pana pe 22 evita investitiile si cheltuielile impulsive, doar pentru propria placere, si incearca sa nu iei decizii financiare. Din 23 in 27 incearca sa fii mai calm, atat in relatia cu persoana iubita, cat si cu prietenii si cei din grupul tau. Evita sa te impui cu orice pret.

Incepand din 26 devii mai casnic si mai preocupat de camin si familie.

Profita de aceasta luna pentru a gasi un mijloc de exprimare adecvat atat in actiunile personale cat si in cele colective, si pentru a initia noi planuri legate de casa, familie si parinti!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852714881673280:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.