Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător decembrie 2018

Săgetător decembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, temperament, excese, tensiuni in camin, familie, iubire, cu copiii sau prietenii

 

De pe 1 redevii preocupat de actiuni de intrajutorare, imbunatatirea psihicului, actiuni, relatii sau persoane ascunse si secrete, eliminarea tendintelor negative, a dependentelor si obiceiurilor nocive. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor confidentiale si beneficiilor din activitati aflate mai putin la vedere. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca mai ai calea deschisa pentru intalniri, activitati sociale si reinventarea ta din punct de vedere al comportamentului, exprimarii si infatisarii. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la accidente, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani luna esti interesat mai mult de viata si identitatea proprie, iesiri in lume, felul in care te vad ceilalti, te comporti si te infatisezi. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a exprimarii identitatii proprii, a imaginii tale si a vietii personale, de la sfarsitul lunii, pana in februarie datorita spiritului de expansiune, idealismului, credintei ca nu exista obstacole si ca ai capacitatea sa darami orice bariere, poti avea tendinta sa faci excese, sa exagerezi si sa te avanti in situatii periculoase. Incearca sa fii chibzuit si cumpatat, si sa iti accepti propriile limite si posibilitati, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna te concentrezi pe gestionarea finantelor, investitii, folosirea abilitatilor in mod eficient, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de camin, locuinta, proprietati imobiliare, familie, linistea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la incidente casnice, conflicte, dificultati de comunicare, confuzii si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.