Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător decembrie 2017

Săgetător decembrie 2017

HOROSCOP SAGETATOR DECEMBRIE 2017

Atentie la temperament, cheltuieli, tensiuni in familie, in dragoste, cu copiii si prietenii

 

De pe 1 revii la sentimente mai bune si pana de Craciun poti castiga din simpla aparitie si farmecul personal. Tot pe 1 atentie la dificultati in dragoste, cu prietenii, copiii sau in afaceri. Pe 3 poti avea un moment psihologic important cand reusesti sa iti gasesti linistea interioara si ai o putere de intelegere deosebita. Pe 3 si pe 10 ai grija la temperament, incidente in camin, tensiuni in familie.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa iti revizuiesti temperamentul, atitudinea si felul in care te privesc ceilalti, iar pe 6 poti sa iei noi decizii ce tin de comportament si infatisare. Incepand cu 9, o luna si jumatate esti mai irascibil si poti avea un nivel de energie mai scazut. Pe 10 poti sa descoperi un nou mod de exprimare si comportament. Pe 13 si 15 ai grija la incidente, graba si neatentie. Pe 16 poti avea parte de o intalnire importanta si poti adopta o noua forma de manifestare.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre actiunile personale, comportament, infatisare si felul in care te privesc ceilalti, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la bani, valori materiale, economie si confortul personal.

Din 21, o luna te implici in gestionarea finantelor, propriul confort si acumularea materiala. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 se poate sa intalnesti dragostea la prima vedere. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de renuntarea la anumite obiceiuri negative, dependente si sacrificii, dar si de economie, cumpatare si nivelul de trai. De pe 25, pentru aproape patru saptamani poti avea venituri mai mari decat de obicei. Tot in 25 dai dovada de maturitate in privinta valorilor materiale si poti lua o decizie de economie pe termen lung. Pe 28 poti initia actiuni legate de intrajutorarea familiei tale.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.