Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător august 2018

Săgetător august 2018

HOROSCOP SAGETATOR AUGUST 2018

Atentie la incidente, secrete, cheltuieli, serviciu, sanatate, calatorii, rude, prieteni sau colegi

 

Pana pe 15, in special in primele doua zile, ai grija la incidente din graba, neatentie sau agitatie, epuizare fizica, tensiuni cu anturajul, rudele sau colegii. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de iritat si impulsiv in privinta rutinei zilnice, a serviciului si sanatatii, iar de luna ce vine poti aborda un nou stil de comunicare, socializare si interactiune cu ceilalti.

Din 7, o luna te bucuri de aprecierea in colectivitate, iti sunt favorizate relatiile de prietenie si iti pot creste castigurile din afaceri. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate intalnirile, relatiile de orice natura, legaturile cu anturajul, rudele, amicii, cunostintele, cei apropiati sau grupuri mari de persoane, beneficiile din comert, comunicare sau proiecte de anvergura, la scara larga. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la cheltuieli, blocaje financiare si tensiuni in colectivitate.

Tot ziua de 7 iti poate aduce neplaceri legate de educatie, drumuri lungi, lege sau moralitate. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la persoane, relatii si actiuni secrete, epuizare psihica, exagerari, excese, supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele in studii, actiuni legale, calatorii si strainatate.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de investitii, economie, imbunatatirea confortului, cresterea veniturilor si a propriei valori, iar incepand cu 23, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, statutul social si imaginea publica. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor proiecte pe plan material, social si profesional, prin care iti poti stabiliza veniturile, iti poti atinge obiectivele, poti deveni eficient si productiv, poti creste veniturile din munca sau servicii, si iti poti creste nivelul de trai.

In plus, in jur de 19 poti avea succes in eliminarea dependentelor, obtinerea linistii sufletesti, imbunatatirea psihicului si acoperirea nevoilor de baza, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la sacrificii, renuntarea la anumite persoane, actiuni sau obiceiuri negative, dar si la acumularea materiala, cumpatare si nivelul propriu de confort.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.