Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător august 2017

Săgetător august 2017

HOROSCOP SAGETATOR AUGUST 2017

Atentie la cheltuieli, rabufniri, secrete, tensiuni in dragoste, cu copiii si prietenii

De pe 3, pana la sfarsit de an nu mai esti agitat si impulsiv in relatia de dragoste si cu copiii, ci gasesti o cale rationala prin care sa te afirmi. Mai bine cauta un hobby, foloseste-ti talentele sau creeaza ceva. Pe 4 atentie la blocaje in investitii si afaceri, cheltuieli mai mari si tensiuni cu prietenii.

In ziua de 12 poti afla un secret de familie si poti gasi o cale de a depasi crizele financiare si sentimentale. Pe 13 poti vedea ce greseli de comportament ai facut in ultimul timp si poti lua o noua decizie cu privire la autodepasire si propria ta crestere si dezvoltare. De pe 13 pe 31 iti revizuiesti scopurile tale in viata, cariera si directia profesionala, iar de pe 31 pana pe 5 educatia, studiile si principiile morale. Pe 15 si 17 atentie la crize financiare, castiguri din afaceri si pierderi materiale.

Pe 21 si 22 ai toate sansele sa gasesti un nou mod de a-ti petrece timpul liber si de a-ti folosi talentele printr-un comportament practic si concentrat pe dezvoltarea personala. Din 23, pentru o luna te preocupa cariera, imaginea publica, directia profesionala si statutul social. Pe 24 ai grija la cheltuieli prea mari cu copiii sau pe distractii. Incepand cu 25 te schimbi in bine, devii mai intelept, matur si organizat. Din 26, pentru o luna iti sunt favorabile relatiile cu strainatatea, examenele si veniturile din actiuni legale. Ziua de 27 este favorabila planurilor de viitor si cresterii popularitatii.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii. Tine cont si de informatiile si detaliile de baza!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.