Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător aprilie 2019

Săgetător aprilie 2019

HOROSCOP SAGETATOR APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai ocupi de activitati ce iti plac si te fac fericit, relatii romantice, iubire, legatura cu copiii, arta, creatii, hobbyuri, joaca, petreceri si distractii. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita unor chestiuni legate de finante, venituri sau cheltuieli. Pe 14 ai putea avea un succes pe plan personal, poti iesi in evidenta si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de sentimente, puterea personala si de creatie, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, pentru o luna te preocupa cel mai mult lucrurile legate de serviciu, obligatii si responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si sanatatii. In jur de 23 pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la probleme de sanatate si locul de munca.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere personala, referitor la identitatea, integritatea si imaginea ta, felul in care esti vazut de ceilalti, comportament, exprimare si infatisare. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: activitati casnice, in familie, ce tin de camin, locuinta, proprietati imobiliare, parinti, originile tale si acoperirea necesitatilor intime, de baza.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere al relatiilor si finantelor, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, frumusete si magie, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru sentimente profunde si redresari financiare. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, investitii, achizitii, posesiuni, abilitati si talente proprii, imbunatatirea confortului si cresterea nivelului de trai. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si acum, dar si in mai. Pe de o parte este vorba de invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte de desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de casnicie si relatiile personale, cuplu, asocieri, contracte, procese, colaborari, parteneriate, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. La Luna Plina de pe 19 ai grija la scaderea popularitatii, tensiuni in colectivitate si dificultati in afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.