Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător aprilie 2018

Săgetător aprilie 2018

HOROSCOP SAGETATOR APRILIE 2018

Atentie la blocaje financiare, speculatii si cheltuieli pe distractii

 

In prima zi a lunii ai grija la dificultati de exprimare creativa si de comunicare cu copiii si persoana iubita, iar pe 4, 5, 11 si 25 la speculatii, jocuri de noroc si cheltuieli pe distractii sau confort.

Pe 2 atentie la cheltuieli si investitii impulsive. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare ce tin de renuntarea la anumite obiceiuri negative, dependente si sacrificii, dar si de cumpatare si nivelul de trai. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de finante, siguranta materiala, chibzuinta, economie, confort si posesiuni, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate relatiile colegiale, beneficiile din serviciu, imbunatatirea conditiilor de munca, legatura cu familia, investitiile in imobiliare, infrumusetarea caminului si cresterea confortului personal, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca sa nu exagerezi cu ajutorul material dat altora si sa nu te bazezi pe faptul ca si tu vei fi ajutat de altcineva.

Pana pe 15 inca mai poti sa reanalizezi relatia de dragoste, distractiile, activitatile educative si modul prin care iti exprimi creativitatea, iar incepand de atunci iti revin spiritul vesel, optimismul si inclinatiile artistice, si inca o luna te preocupa iubirea, copiii si petrecerea timpului liber. Pe 18 poti avea parte de evenimente neasteptate legate de relatiile sentimentale sau copii.

De pe 20, pentru o luna te implici total in serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, si ingrijirea sanatatii tale. Din 24, aproape o luna ti se imbunatateste relatia de cuplu si poti obtine venituri din parteneriate si contracte de colaborare.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.