Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Săgetător aprilie 2017

Săgetător aprilie 2017

Atentie la atitudine, relatia de dragoste, prieteni, familie si finante

 

Incepand cu 3 revizuieste-ti comportamentul in fata parintilor si familiei, dar si in privinta afacerilor imobiliare. Din 6 incolo reiei teme mai vechi legate de temperament si exprimare. De pe 10 reevalueaza-ti atitudinea in serviciu, rutina si sanatate. De pe 20 reconsidera toate ascpectele legate de iubire, copii si exprimare artistica. Tot din 20 incolo te poti confrunta cu situatii ce te vor face sa iti revizuiesti atitudinea fata de bani, resurse si posesiuni.

Pe 6 ambitia de a avea un loc de munca mai bun iti poate aduce schimbari pe plan financiar. Din 15 incepi sa iti revii in privinta atitudinii fata de parinti si sa ai parte de momente placute in camin, impreuna cu familia. Pe 17 iei decizia sa te comporti dupa cum esti si totodata ai sansa de a-ti ajuta familia intr-o anumita privinta. Incepand cu 19 te preocupa mai mult serviciul, rutina si sanatatea. Din 21 devii mai impulsiv si mai imprastiat in relatia de cuplu. Pe 24 constientizezi exact care sunt problemele in privinta dezvoltarii tale personale.

Pe 7 ai grija la tensiuni in relatia de dragoste si cu prietenii, iar pe 9 la speculatii si cheltuieli nejustificate. Pe 8 si 21 ai grija la exprimare si atitudine, cel putin in legatura cu familia. Pe 28 fii calm si incearca sa nu rabufnesti fara motiv in fata celui drag.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.