Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 9 – 15 iulie 2018

Săgetător 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la lege, moralitate, cheltuieli, rabufniri, tensiuni cu strainatatea si in intimitate

 

Luni inca mai pot avea loc dezvaluiri de secrete, poti descoperi noi idei si informatii, si poti adopta noi viziuni legate de principii morale sau legale, studii, calatorii si strainatate. In plus, de marti ti se imbunatateste psihicul, constientizezi anumite lucruri, pot creste veniturile din relatii sau actiuni secrete, si cresc sansele sa fii ajutat moral sau material.

Tot de marti, o luna ti se imbunatateste imaginea publica, iti poti crea o anumita reputatie si pot creste veniturile din profesie. Toata saptamana, in special joi si sambata, poti avea un succes pe plan material, social si profesional. Poti avea parte de surprize placute legate de serviciu, cariera si directia profesionala, poti lua decizii favorabile privind veniturile si beneficiile din profesie si statutul social, si poti gasi noi cai de a urca in ierarhie.

Pana joi ai grija totusi la cheltuieli sau situatii ce iti afecteaza finantele, la rabufniri emotionale si tensiuni in relatia intima. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa iti regasesti puterea personala, sa initiezi noi actiuni de regenerare si redresare emotionala, si noi planuri financiare. Cauta noi solutii si resurse pentru a depasi crizele afective si materiale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.