Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 9-15 aprilie 2018

Săgetător 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la sacrificii, blocaje financiare, speculatii si cheltuieli pe distractii

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la speculatii, jocuri de noroc, cheltuieli pe placeri si distractii.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile castigurile din munca, cresterea confortului personal si a nivelului de trai. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar face investitii, in special in imobiliare, si iti poti imbunatati legatura cu familia.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare ce tin de cumpatare, finante, nivelul de trai si renuntarea la anumite obiceiuri, dependente si sacrificii. De duminica pana martea ce vine incearca sa controlezi ce oferi practic celorlalti. Tot atunci iti poti imbunatati relatiile colegiale, poti obtine beneficii din munca, un ajutor psihic sau material confidential.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de evenimente neasteptate legate de relatiile sentimentale, copii sau petrecerea timpului liber.

Tot de duminica incolo iti revin atitudinea optimista si inclinatia spre iubire, copii, creativitate si distractii. Profita pentru a te implica mai mult in relatia romantica si cu copiii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.