Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 8 – 14 octombrie 2018

Săgetător 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, cheltuieli, serviciu, sanatate, calatorii, rude, prieteni si colegi

 

Pana vineri ai grija la cheltuieli, blocaje in afaceri, investitii neverificate si tensiuni cu prietenii.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti introspectiv, interesat mai mult de starea psihica, credinta, spiritualitate, subiecte ascunse si renuntarea la obiceiurile negative. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, dar de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a intelege mai bine ce sa faci, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

Tot in aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi atitudinea de sacrificiu, legaturile secrete, veniturile din actiuni ascunse sau spirituale, si sa identifici persoanele sau obiceiurile nocive. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici anumite incidente, dezvaluiri de secrete sau blocaje in comunicare. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul moral, afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri popularitatea, legatura cu prietenii si cunostintele, atitudinea in colectivitate, grupuri sau organizatii, dar si parteneriatele de afaceri si veniturile din tranzactii la scara larga. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.