Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 8-14 aprilie 2019

Săgetător 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului, cresterii si viitorului propriu, referitor la cursul vietii tale, identitatea, integritatea si imaginea ta, felul in care esti vazut de ceilalti, comportament, temperament, exprimare si infatisare. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista nevoia unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste familia, parintii, locuinta, caminul tau, proprietatile imobiliare, legatura cu originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile pe plan familial, intim, casnic si sufletesc, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Pot avea loc impacari cu familia si intalniri cu persoane din trecut, poti avea ocazia de a investi in camin, poti castiga din tranzactii imobiliare si poti pune bazele unor relatii sau afaceri de durata. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: valoarea proprie, talentele, abilitatile si resursele tale, siguranta materiala, venituri, cheltuieli, investitii, productivitate, economie, confortul personal si nivelul de trai. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de puterea personala, individualitate, iubire, legaturi sentimentale, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati relaxante, educative, artistice si creative. Ai grija la tensiuni in dragoste, cheltuieli pe obiecte de lux, jocuri de noroc, speculatii, investitii si afaceri riscante. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la viata si imaginea ta, felul in care te comporti si te infatisezi in fata celorlalti. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.