Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 7 – 13 mai 2018

Săgetător 7 – 13 mai 2018

HOROSCOP SAGETATOR 7 – 13 MAI 2018

Atentie la incidente, sanatate, serviciu, cheltuieli, parteneri, camin, rude, familie si copii

Si saptamana aceasta, si urmatoarea, ai grija la epuizare fizica, oboseala, neplaceri in munca, cheltuieli neprevazute, investitii impulsive pe placeri, distractii sau confortul personal, tensiuni cu rudele, anturajul, persoana iubita, copiii sau colegii de serviciu.

Pana marti poti fi impresionabil si influentabil in relatia cu ceilalti, asa ca atentie la partener si relatiile de familie, cu cine te asociezi si ce contracte semnezi. Pana miercuri poti sa iti imbunatatesti starea psihica, sanatatea, conditiile de munca si trai, insa gaseste un echilibru intre tine si ceilalti, evita generozitatea excesiva, epuizarea fizica sau mentala.

De duminica, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult ingrijirea sanatatii si serviciul. Chiar de miercuri incepand, deciziile ce tin de finante, nivelul de trai si siguranta materiala, iti pot aduce o oferta de munca, cresterea salariului, imbunatatirea conditiilor sau un nou regim de viata. Profita de aceasta saptamana pentru a initia actiuni corespunzatoare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.