Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 7-13 ianuarie 2019

Săgetător 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan personal, relational si financiar, referitor la toate relatiile din viata ta, orice tip de intalniri si activitati sociale, impacari, negocieri, activitati oratorice sau de comunicare.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind iubirea, copiii, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit, relaxarea, joaca, arta, hobbyurile si distractiile. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de exprimarea sentimentelor, farmecul personal si modul in care te prezinti. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri proprii, investitii, posesiuni si cresterea nivelului de trai. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: cheltuieli mai mari pe obiecte de lux, jocuri de noroc si distractii, accidente, incidente casnice sau in familie, certuri si conflicte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.