Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 6-12 mai 2019

Săgetător 6-12 mai 2019

HOROSCOP SAGETATOR 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 mintea iti sta mai mult la munca, activitatile zilnice obisnuite, serviciu si ingrijirea sanatatii. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti primi informatii sau vesti neobisnuite, te poti revitaliza, poti avea idei noi sau intalniri iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de regimul de viata, conditiile de trai, eforturi fizice, serviciu, obligatii si responsabilitati, sanatate, gasirea unor remedii si terapii. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Este posibil sa iti imbunatatesti caminul sau situatia locativa, sa faci achizitii sau investitii ce iti pot creste confortul in locuinta, sa primesti o oferta de munca sau noi indatoriri care sa iti sporeasca nivelul de trai si finantele.

Concentreaza-te pe: sentimentele proprii, lucrurile care iti plac si te fac fericit, relatii romantice, legatura cu tinerii si copiii, latura artistica, hobbyuri, distractii, petrecerea timpului liber, avantaje si beneficii din educatie, arta, spectacole sau creativitate. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele de intelegere, asociere, colaborare si parteneriat pe termen lung, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de modul in care te pui in evidenta, iti exprimi dorintele, sentimentele si puterea de creatie. Poti avea succes in orice intalniri, negocieri sau discutii ce tin de relatiile personale, sentimentale sau sociale, contracte si parteneriate de lunga durata.

Atentie la: agresivitate, spirit conflictual, tensiuni in cuplu, asocieri sau parteneriate, procese, excese, impulsivitate, cheltuieli, blocaje financiare. Pana miercuri inclusiv fii atent si la cat si cum muncesti, sanatate si serviciu. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.