Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 6 – 12 august 2018

Săgetător 6 – 12 august 2018

HOROSCOP SAGETATOR 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la incidente, calatorii, lege, secrete, epuizare psihica, cheltuieli sau prieteni

 

De marti, pentru o luna te bucuri de popularitate, iti sunt favorizate relatiile de prietenie si iti pot creste castigurile din afaceri. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate intalnirile, activitatile sociale si relatiile de orice natura, beneficiile din comert, comunicare sau tranzactii de anvergura, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta felului in care comunici, socializezi si interactionezi cu ceilalti. De marti pana vineri ai grija insa la cheltuieli, blocaje financiare si tensiuni in colectivitate. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsit de an nu mai esti atat de inconstant cu privire la serviciu, rutina zilnica, sanatate, conditiile de munca si trai. Urmeaza-ti intuitia si vezi unde te duce.

Totusi, tema saptamanii este gasirea unor noi principii de viata, noi cai de progres spiritual si intelectual, si atitudini fata de studii, lege, moralitate si depasirea orizonturilor. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti afla unele secrete, poti intampina dificultati legale, in examene si calatorii, legate de persoane ascunse, actiuni sau relatii secrete, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti solutii de perfectionare si evolutie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.