Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 5-11 noiembrie 2018

Săgetător 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni in dragoste si cu copiii

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa schimbi atitudinea fata de propria afirmare, puterea personala, iubire, copii si lucrurile care te fac fericit. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de viata ta, imaginea si identitatea proprie, vitalitate, sanatate, comportament si infatisare.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la prieteni, relatia cu grupurile si organizatiile, parteneriate si venituri din afaceri, mai ales in privinta socializarii, interactiunii cu cei apropiati, comunicarii si proiectelor la scara larga. De sambata, pentru o saptamana poti lua initiative favorabile legate de tranzactii, acte, demersuri sau intalniri.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de imbunatatirea psihicului, persoane, relatii, actiuni sau activitati ascunse, secrete si confidentiale, si renuntarea la tendinte si obiceiuri nocive, care iti fac rau. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.