Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 5-11 august 2019

Săgetător 5-11 august 2019

HOROSCOP SAGETATOR 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte si activitati ce tin de resurse externe si intimitate. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin optimismul, norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere personala, referitoare la viata ta proprie, directia in care mergi, imbunatatirea vitalitatii si a imagini personale, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de progresul personal, educatie, spiritualitate, turism, strainatate, calatorii, chestiuni juridice, activitati si legaturi la distanta sau pe internet. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de studii, judecata, lege, educatie, internet si strainatate. Poti avea parte de reusite in actiuni de perfectionare, poti castiga un proces, poti calatori sau te poti implica intr-o legatura la distanta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.