Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 4-10 noiembrie 2019

Săgetător 4-10 noiembrie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 4 – 10 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta poti depune eforturi mai mari in chestiuni ce tin de cercul de cunostinte, popularitate, aprecierea si iubirea primita, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri si proiecte de viitor. In primele doua zile pot avea loc dificultati din cauza unor actiuni de dominare sau compromisuri impuse, dar de miercuri pana saptamana ce vine exista sanse pentru negocieri, solutionari favorabile si gasirea unui echilibru. Evita forta insa fii curajos, elimina constrangerile si indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Lucrurile in care te implici in mod concret sunt legate insa de imbunatatirea psihicului, persoane, relatii si actiuni ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, introspectie, meditatie, sacrificii si renuntari. Aici ai ocazia sa gasesti resurse si ajutoare, sa afli noi informatii, sa te trezesti la realitate, sa renunti la limitari, sa-ti recapeti puterea si controlul asupra situatiilor. Accepta ca a venit momentul unor transformari si incepe sa pui lucrurile in miscare pentru a-ti implini sperantele.

Alte arii de interes in care ai oportunitatea sa iti pui planurile in aplicare tin de sistemul de valori, acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, investitii, achizitii, posesiuni, abilitati si talente proprii, nevoile fizice, confort si nivelul de trai. Ai incredere sa-ti urmezi visele si imbina inspiratia cu spiritul constructiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.