Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 4-10 martie 2019

Săgetător 4-10 martie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii legate de eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata, serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, ingrijirea sanatatii, afectiuni temporare si tratamente medicale.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special poti creste nivelul de trai si poti obtine castiguri marite din serviciu. Poti primi o oferta de munca avantajoasa, poti avea intalniri profesionale reusite, poti incepe o dieta sau un tratament cu succes. Deciziile de schimbare a rutinei, luate acum, sunt eficiente si durabile in timp. Poti sa iti consumi energia in mod inspirat si profitabil, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida veniturile din munca.

Concentreaza-te si fii atent la: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.