Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 4-10 februarie 2019

Săgetător 4-10 februarie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni, toata luna poti obtine avantaje si beneficii materiale. Iti pot creste valoarea personala si veniturile proprii, poti face investitii cu succes, iti poti imbunatati confortul si nivelul de trai, si poti avea parte de noi oportunitati pentru a-ti stabiliza situatia financiara.

Incepand de duminica, pentru doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe viata intima si casnica, acoperirea necesitatilor de baza, familie, parinti, originile tale, camin, locuinta si proprietati imobiliare. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati, idei si puncte de vedere.

Poti avea succes in: orice intalniri si initiative personale sau profesionale, activitati sociale, educative, jurnalistice, oratorice si de comunicare, discutii, demersuri, legalizari, inscrisuri, semnari de acte sau contracte, negocieri, schimburi sau tranzactii. Poti fi deosebit de creativ si inventiv, poti gasi solutii geniale, iesite din comun, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi mentalitati si ocazii favorabile de socializare si comunicare in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: dorinta de afirmare, iubire, legaturi romantice, copii, joaca, activitati de relaxare, artistice si creative, lucrurile care iti plac si te fac fericit. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Poti face o schimbare si sa gasesti noi moduri de a-ti exprima sentimentele si abilitatile, insa poti fi agitat, instabil sau agresiv. Incearca sa-ti controlezi instinctul de a-ti arata puterea personala si nevoia de a iesi in evidenta, propune-ti un scop pe care sa-l atingi si cheltuieste-ti energia in mod constructiv.

Atentie la: speculatii, jocuri de noroc, tensiuni in dragoste si cu copiii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.