Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 30 septembrie-6 octombrie 2019

Săgetător 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa aplanezi conflicte in colectivitate, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi relatii sociale si legaturi cu anumite asociatii si grupari, sa renegociezi castiguri din activitati umanitare, parteneriate sau contracte de afaceri. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de grupari, multime, organizatii, idealuri sociale si lucruri de viitor.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si imbunatatirea psihicului, persoane, relatii si actiuni ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, introspectie, meditatie si renuntarea la ce iti face rau. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti constientiza unele lucruri, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la activitati, relatii si subiecte secrete, spirituale sau oculte.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de sistemul de valori, finante, venituri, resurse materiale, posesiuni, folosirea talentelor native, acumularea si stabilizarea materiala, confort si nivelul de trai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.