Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 30 iulie – 5 august 2018

Săgetător 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP SAGETATOR 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la incidente, calatorii, lege, secrete, sanatate, serviciu, rude sau colegi

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la incidente din graba, viteza, neatentie sau agitatie, epuizare fizica, dificultati de comunicare, tensiuni cu rudele, anturajul, cei apropiati sau la serviciu, cu colegii.

De vineri pana martea urmatoare, ai grija si la dezvaluiri de secrete sau persoane ascunse, actiuni sau relatii mai putin morale sau legale, examene, calatorii sau strainatate. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile intalnirile, relatiile de orice fel, activitatile sociale si in grup, castigurile din afaceri sau tranzactii la scara larga, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in privinta felului in care comunici, socializezi si interactionezi cu ceilalti. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.