Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 30 aprilie – 6 mai 2018

Săgetător 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP SAGETATOR 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la partener, camin, familie, blocaje financiare, speculatii si cheltuieli pe distractii

De luni pana joi incearca sa incluzi nevoia de umanitate si liniste sufleteasca in munca pe care o faci, insa ai grija la munca voluntara si la cei ce pot profita de bunatatea ta.

De vineri pana martea urmatoare poti fi impresionabil si influentabil in relatia cu ceilalti, asa ca ai grija cu cine te asociezi si ce contracte semnezi. Atentie si la speculatii, blocaje financiare, jocuri de noroc si cheltuieli pe placeri, distractii sau confortul personal.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de izbucniri datorita epuizarii psihice. Ai rabdare si nu reactiona impulsiv, detaseaza-te, vezi la ce tendinte poti renunta si nu mai continua cu sacrificiile si generozitatea. In prima parte a saptamanii inca mai poti lua decizii favorabile pe termen lung in privinta serviciului, veniturilor si nivelului de trai. Iar saptamana viitoare ai toate sansele sa iti imbunatatesti starea psihica, sanatatea, conditiile de munca si viata, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.