Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 3 – 9 septembrie 2018

Săgetător 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, comunicare, tensiuni in cuplu, familie sau cu rudele

 

Luni inca mai poti imbunatati relatia cu prietenii, grupurile si cei aflati la distanta, poti initia planuri de viitor, poti incepe un curs de perfectionare si poti castiga din relatia cu strainatatea. Totusi, de marti pana sambata ai grija la blocaje in afaceri si tensiuni cu prietenii. De sambata, pentru doua luni iti sunt favorizate relatiile ascunse, confidentiale, si castigurile din activitati neoficiale. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in legaturile secrete si beneficiile din activitati si actiuni mai putin morale sau legale.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la incidente din graba, neatentie sau agitatie, epuizare fizica, tensiuni cu anturajul, rudele sau colegii.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la finante, venituri, investitii, confortul personal, nivelul de trai, acumularea si stabilizarea materiala, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult situatia ta sociala, imaginea publica si cariera. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati pe plan material, profesional si financiar. Profita de Luna Noua de duminica pentru a-ti imbunatati statutul social, pentru a face planuri profesionale, a fixa noi obiective si pentru a-ti redresa cariera!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.