Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 3-9 iunie 2019

Săgetător 3-9 iunie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, relatii intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si posesiuni la comun. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ceea ce priveste obligatiile si responsabilitatile, conditiile de munca si trai, serviciul si relatiile colegiale. In legatura cu avantajele si beneficiile din munca pe care o depui si serviciile aduse altora, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti primi propuneri de munca sau noi indatoriri, poti negocia favorabil marirea salariulului sau imbunatatirea conditiilor in care iti desfasori activitatea, iti poti stabiliza situatia financiara si poti consolida relatiile profesionale.

Concentreaza-te pe: relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: conflicte, neintelegeri, discutii in contradictoriu, procese.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.