Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 3 – 9 decembrie 2018

Săgetător 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, excese, temperament, cheltuieli, familie, camin, iubire, copii

 

In primele zile si in special luni, pot exista situatii neobisnuite legate de puterea personala, iubire, copii, fericire, exprimarea sentimentelor, popularitate, relatia cu grupurile, legaturi sufletesti, persoane ascunse, resurse confidentiale, beneficii din afaceri sau activitati secrete. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara din punct de vedere al stabilizarii afective si financiare, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la actiuni de intrajutorare, imbunatatirea psihicului, actiuni, relatii sau persoane ascunse si secrete, eliminarea tendintelor negative si a obiceiurilor nocive. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la camin, locuinta, proprietati imobiliare, familie, parinti si acoperirea necesitatilor de baza. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul, sacrificiile, pierderea in reverii si amintiri, ai grija la incidente casnice, conflicte in familie, confuzii si dezamagiri.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre o reinventare a ta si noi inceputuri pe plan personal, legate de identitatea si integritatea proprie, vitalitate, sanatate, comportament, infatisare si felul in care te vad ceilalti. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, accidente, impulsivitate si agresivitate. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.