Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Săgetător 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la dusmani, tensiuni in dragoste, cu copiii, prietenii sau la serviciu

 

Referitor la starea psihica, persoane, relatii, actiuni sau activitati ascunse, secrete si confidentiale, tendinte si obiceiuri nocive sau care iti fac rau, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan sentimental sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de prieteni, relatia cu grupurile si organizatiile, parteneriatele si veniturile din afaceri. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de viata si imaginea ta personala, identitatea proprie, vitalitate, sanatate, comportament, infatisare si farmecul propriu. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu lucruri confidentiale, secrete sau nocive, persoane ascunse, psihicul, linistea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.