Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 29 aprilie-5 mai 2019

Săgetător 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP SAGETATOR 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la finante, venituri, investitii, siguranta materiala, chibzuinta, economie, confort si nivelul de trai. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de propriile resurse, abilitati si posesiuni.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata, ingrijirea sanatatii si gasirea unor remedii sau terapii. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: puterea personala, iubire, legaturi romantice, copii, placeri, fericire, joaca, arta, distractii si relaxare. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri, negocieri sau discutii ce tin de relatiile personale, contracte si parteneriate de lunga durata. Succesul depinde de modul in care te pui in evidenta, iti exprimi sentimentele si puterea de creatie.

Atentie la: agresivitate, spirit conflictual, tensiuni in cuplu sau asocieri, excese, impulsivitate, cheltuieli, blocaje financiare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.