Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 28 octombrie-3 noiembrie 2019

Săgetător 28 octombrie-3 noiembrie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 28 OCTOMBRIE – 3 NOIEMBRIE  2019

Pana saptamana viitoare iti consumi energia pe solutionarea unor dificultati, conflicte sau compromisuri impuse, pe lupte pentru control, intaietate sau autoritate ce tin de cercul de cunostinte, popularitate, aprecierea si iubirea primita, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri si proiecte de viitor. Concentrarea eforturilor, ambitia si vointa te avantajeaza pentru a restabili echilibrul si ordinea. Actioneaza strategic, stapaneste-ti instinctele, evita agresivitatea si situatiile de dominare.

Lucrurile care ies in evidenta sunt legate insa de imbunatatirea psihicului, persoane, relatii si actiuni ascunse, subiecte secrete, credinta, spiritualitate, intrajutorare, introspectie, meditatie, sacrificii si renuntari. De joi, pentru trei saptamani ai ocazia sa constientizezi anumite lucruri, sa faci o schimbare de mentalitate, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti preocupari, sa faci investigatii, sa simti adevaruri, sa afli noi perspective, informatii sau resurse. Fii sincer cu tine, elimina ceea ce iti face rau si incearca sa ajungi la esenta.

Tot in aceste privinte Luna Noua de luni poate aduce evenimente imprevizibile, schimbari fulgeratoare, revolte sau destabilizari. Poti primi noi sanse de regenerare si redresare, dar pot avea loc si eliberari de atasamente sau constrangeri, de buna voie sau in mod fortat. Incearca sa eviti actiunile impulsive si sa te adaptezi situatiilor nou aparute.

Afectiv si financiar, din perspectiva dorintelor si castigurilor ce tin de chestiuni confidentiale, activitati, relatii, cercetari si subiecte secrete, spirituale sau oculte, pana vineri situatiile iti pot aduce semne de intrebare asupra reusitelor, a ceea ce simti si iti face placere cu adevarat. Poti avea momente de constientizare si intelegere. Mergi pe intuitie, nu pe rationament.

De vineri iti revin sociabilitatea si dorinta de a relationa, iar pana pe 26 noiembrie lucrurile, persoanele, intalnirile si proiectele care iti fac placere si te bucura, dorintele, relatiile si castigurile isi muta interesul pe ceea ce te atrage, imaginea ta, comportament, infatisare si exprimare. Profita de aceasta perioada favorabila pe plan relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.