Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Săgetător 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la dorinta de afirmare, iubire, legaturi romantice, copii, joaca, activitati de relaxare, artistice si creative, lucrurile care iti plac si te fac fericit, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te reinventa si poti avea parte de schimbari care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc reuniuni neobisnuite, provocari sau tentatii pe plan sentimental, poti intalni persoane iesite din comun si ai ocazia sa cuceresti prin farmec si originalitate.

Poti avea succes in: orice tip de intalniri, personale sau profesionale, activitati sociale, educative, jurnalistice, oratorice si de comunicare, discutii, demersuri, legalizari, inscrisuri, semnari de acte sau contracte, negocieri, schimburi sau tranzactii.

Concentreaza-te pe: acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri proprii, investitii, economii, posesiuni si cresterea nivelului de trai. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: cheltuieli mai mari pe obiecte de lux, jocuri de noroc si distractii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.