Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 27 noiembrie – 3 decembrie

Săgetător 27 noiembrie – 3 decembrie

HOROSCOP SAGETATOR 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

Atentie la incidente, comportament, tensiuni in familie, in dragoste, cu copiii si prietenii

Toata saptamana, in special marti, te simti mai matur, esti mai serios decat de obicei si simti nevoia sa iti schimbi comportamentul si directia in viata. Incepand de vineri revii la sentimente mai bune si pana de Craciun poti castiga din simpla aparitie si farmecul personal.

Atentie insa, de duminica pentru trei saptamani este indicat mai degraba sa iti analizezi si revizuiesti atitudinea si actiunile pe plan personal, decat sa initiezi ceva nou.

Pana vineri ai grija la tensiuni in dragoste, cu copiii si prietenii. De joi pana duminica atentie la incidente, comportament si probleme de comunicare cu familia.

Duminica se poate sa ai un moment important cand poti invinge orice sentiment negativ, reusesti sa iti gasesti linistea interioara si ai o putere de intelegere deosebita.

Luna Plina de duminica te poate face sa rabufnesti in cuplu si relatiile personale. Ia ambele puncte de vedere in considerare si ramai cooperant, comunicativ si diplomat. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.