Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Săgetător 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, excese, temperament, cheltuieli, familie, camin, iubire, copii

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista situatii neobisnuite legate de puterea personala, iubire, copii, fericire, exprimarea sentimentelor, popularitate, relatia cu grupurile, legaturi sufletesti, persoane ascunse, resurse confidentiale, beneficii din afaceri sau activitati secrete. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara din punct de vedere al stabilizarii afective si financiare, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la camin, locuinta, proprietati imobiliare, familie si acoperirea necesitatilor de baza. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, incidente casnice si activitati riscante.

Saptamana aceasta redevii interesat de actiuni de intrajutorare, imbunatatirea psihicului, actiuni, relatii sau persoane ascunse si secrete, eliminarea tendintelor negative si a obiceiurilor nocive. De sambata, doua saptamani poti sa revezi si sa descoperi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor confidentiale si beneficiilor din activitati aflate mai putin la vedere.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes personal remarcabil, ce tine de viata ta, identitatea si integritatea proprie, modul in care privesti lucrurile si felul in care esti vazut de ceilalti. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese, dificultati de comunicare si miscare. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la accidente, impulsivitate si agresivitate.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.