Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 26 august-1 septembrie 2019

Săgetător 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de progresul personal, educatie, perfectionare, spiritualitate, turism, strainatate, calatorii, chestiuni juridice, activitati si legaturi la distanta sau pe internet. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi, cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de relatii profesionale, imaginea publica, faima, recunoastere, avantaje dinspre autoritati, beneficii din cariera si profesie. Relatiile, activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari pe plan financiar si material, din punct de vedere al veniturilor si beneficiilor, al locului de munca, nivelului de trai, confortului, conditiilor de munca si serviciilor pe care le prestezi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.