Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 25 februarie – 3 martie 2019

Săgetător 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 poti obtine avantaje si beneficii din interactiunea cu ceilalti, comunicare, miscari de bunuri sau idei. Ti se pot imbunatati diplomatia, abilitatile oratorice si de negociere, relatiile cu anturajul, rudele, prietenii si vecinii, poti incheia tranzactii cu succes si poti avea noi sanse de a castiga din comert, educatie, publicitate sau transport.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative casnice, legate de familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza.

In plus, poti incepe o dieta sau tratament cu succes, poti avea intalniri profesionale reusite, poti schimba serviciul, pot creste indatoririle, dar si castigurile din munca.

Concentreaza-te si fii atent la: acumularea si stabilizarea materiala, productivitate, finante, cresterea veniturilor proprii, investitii, economii, achizitii si imbunatatirea nivelului de trai. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.