Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 25-31 martie 2019

Săgetător 25-31 martie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre relatiile directe, cuplu, casnicie, parteneriate, contracte, colaborari, procese si aplanarea conflictelor. Ai tendinta sa iti consumi energia in legaturile personale, asocieri, uniuni sau lucrul cu publicul.

Poti avea succes in: obtinerea avantajelor si beneficiilor pe plan intim, casnic si sufletesc, incepand de marti, pentru aproape o luna. Poti face achizitii care sa iti ofere un confort marit, poti face investitii in camin, iti poti infrumuseta locuinta si poti obtine castiguri din imobiliare. Poti sa intalnesti persoane din trecut si ti se pot imbunatati relatiile cu familia sau parintii. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi oportunitati tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al conditiilor de trai si regimului de viata.

Concentreaza-te tot pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: finante, venituri proprii, acumularea si stabilizarea materiala, productivitate, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort personal si nivelul de trai. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.