Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 24-30 iunie 2019

Săgetător 24-30 iunie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in depasirea crizelor si recapatarea puterii personale, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult educatia, perfectionarea, calatoriile, relatiile la distanta sau pe internet, turismul, strainatatea, procesele si chestiunile juridice. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de regenerarea psihica, afectiva si financiara, cat si de evolutia ta si propriul viitor. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ce priveste legaturile personale, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, colaborari si lucrul cu publicul. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii dinspre partener, din contracte sau procese, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Poti avea negocieri cu succes, poti primi oferte de colaborare, poti castiga din asocieri, te poti implica intr-o relatie de durata, poti semna parteneriate de viata sau afaceri. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: puterea de regenerare, depasirea crizelor si pierderilor, ajutorul din afara, relatii intime si de suflet, venituri suplimentare, imprumuturi, resurse financiare externe sau la comun. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de serviciu, munca, responsabilitati, regimul de viata, conditia fizica si sanatate. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.