Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 24-30 decembrie 2018

Săgetător 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament, incidente casnice, tensiuni in familie sau cu parintii

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de viata ta in general, identitatea ta, imaginea personala, cum esti vazut de ceilalti, comportament si infatisare. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar inclinatia catre sacrificii, idealism si fuga de realitate legate de radacinile tale, origine, parinti, familie si caminul tau, iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta de durata o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea si puterea de convingere te favorizeaza cu privire la relatiile ascunse sau confidentiale si la obtinerea beneficiilor din activitati secrete, spirituale sau religioase.

Alte lucruri importante tin de finante, bani, posesiuni, venituri, confort, nivelul de trai, economie, acumulare si stabilizare financiara. De marti pana vineri poti face investitii cu succes si poti creste castigurile si beneficiile, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, un an ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in fortele, resursele si abilitatile tale native, dar si cu un ajutor din partea familiei, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.