Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 23-29 septembrie 2019

Săgetător 23-29 septembrie 2019

HOROSCOP SAGETATOR 23 – 29 SEPTEMBRIE  2019

Incepand de luni, pentru o luna evenimentele importante tin de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor.

In aceasta saptamana situatiile iti aduc in prim plan mai mult aceste chestiuni, cel putin din punct de vedere al preocuparilor, vestilor, intalnirilor, relatiilor, castigurilor si lucrurilor care te atrag. Pot exista atat limitari sau constrangeri, cat si ocazii excelente, dar ai ocazia sa imbini placutul cu utilul si sa iei decizii practice, favorabile si durabile in timp.

Tot aici si Luna Noua de sambata iti aduce noutate, noroc, noi sanse si perspective, intense, impresionante sau eliberatoare. In urmatoarele doua saptamani pot aparea persoane, proiecte sau oferte care sa te tenteze, sa te incante si sa te cucereasca. Poti sa aplanezi conflicte in colectivitate, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi relatii sociale si legaturi cu anumite asociatii si grupari, sa renegociezi castiguri din activitati umanitare, parteneriate sau contracte de afaceri. Profita de aceasta perioada ca sa faci schimbari pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.