Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 23 – 29 iulie 2018

Săgetător 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la incidente in miscare sau comunicare, sanatate, serviciu, rude sau colegi

In privinta relatiilor profesionale si beneficiilor din cariera, statut social si imagine publica, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de valoarea proprie, abilitatile tale si eficienta, pentru a-ti imbunatati finantele si nivelul de trai.

De luni, pentru o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, calatorii, actiuni legale, progresul pe plan personal si profesional. In aceste privinte, incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la incidente din graba, viteza, neatentie sau agitatie, epuizare fizica, tensiuni cu rudele, anturajul, cei apropiati sau la serviciu, cu colegii. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la calatorii la distanta, dificultati in actiuni legale si relatia cu strainatatea.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, sa fii prea agitat si imprudent, si sa provoci certuri cel putin in fata celor apropiati. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.