Home / Horoscop saptamanal / Săgetător 22 – 28 octombrie 2018

Săgetător 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP SAGETATOR 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, dusmani, serviciu, sanatate, epuizare fizica si psihica

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe starea psihica, persoane, relatii, actiuni sau activitati ascunse, secrete si confidentiale, si renuntarea la cele ce iti dauneaza. Chiar incepand de marti, pentru o luna poti fi mai retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce obiceiuri nocive poti renunta.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti primi un ajutor psihic sau concret surprinzator, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice activitati spirituale.

Miercuri si vineri pot avea loc incidente neasteptate si situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta eforturilor tale fizice si te poate dezechilibra energetic. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum sa ai grija de sanatatea ta, ce atitudine sa ai fata de sacrificii si dependente, si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita ca sa iei decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.